Trei politisti, raniti intr-un grav accident de circulatie petrecut in Scheia, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei lucrători ai IPJ Suceava s-au transformat în victimele unui grav accident de circulaţie care a avut loc aproape de miezul nopţii dintre joi şi vineri, pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava.

Potrivit datelor pe care le deţinem, accidentul rutier s-a petrecut în timp ce poliţiştii, aflaţi în misiune, se deplasau pe DN 17, autospeciala de serviciu condusă de un agent de poliţie intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens opus de un sucevean de 27 de ani.

„În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a agentului de poliție și a doi polițiști aflați în autospeciala de serviciu, a unei pasagere din celălalt autoturism de 21 ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani şi uşoară a şoferului şi a altor trei persoane din maşină”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ pentru poliţist şi 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul sucevean, după care au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de o echipă operativă sub coordonarea procurorului şef secţie penală din cadrul Tribunalului Suceava, la care a participat și conducerea IPJ Suceava iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava în vederea clarificării cauzei şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de