Dus cu forta la spital, dupa ce a fost acrosat de o autoutilitara cu oglinda retrovizoare


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost dus cu forţa la spital, după ce a fost de un autoturism cu oglinda retrovizoare. S-a întâmplat chiar de 8 Martie, în jurul orei 15:00, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

Bătrânul, din aceaşi localitate, în timp ce se deplasa pe partea dreapta a străzii, s-a dezechilibrat, a pătruns spre axul carosabilului şi a fost acroşat cu oglinda retrovizoare de o autoutilitară condusă în aceeaşi direcţie de mers de un şofer de 35 ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, deşi victima nu acuza dureri şi nu prezenta leziuni, a fost luată pe sus şi transportată de ambulanţă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Aici omul a refuzat să se supună examinării medicale şi a părăsit spitalul fără acordul personalului medical.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de