Flutur: „Vad mandatul urmator cu ranita in spate dupa investitori”


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava

TEXT LIVE:

“Cand am venit sa administram judetul am tinut cont de resurse si ne-am luptat pentru infrastructura. Suntem in plin proces de modernizare a infrastructurii chiar daca am avut botezul inundatiilor. S-au implicat foarte mult si primarii si un exemplu e Ion Lungu.

Le multumesc primarilor ca au stiut sa faca proiecte si s-au luptat pentru ele. Multe proiecte s-au gasit pentru comune, dar a fost o problema cu orasele mici.

Suceava devine a doua destinatie turistica din 2011. Cine a venit si ne-a vizitat a spus ca Romania este de fapt Bucovina.

Asociatia “Produs in Bucovina” vinde in Spania, la Bruxelles si in alte tari din UE. Asta inseamna castig si pentru consumator si nu doar pentru comercianti.

Unele magazine si-au dat seama ca nu mai pot tine Asociatia sa vanda prin parcare si ne-au oferit standuri in interior. Asta inseamna un mare castig.

Avem ambitia sa continuam si sper sa ne gasim descentralizati in regiuni. Nu tot ce faci trebuie aprobat de Bucuresti pentru ca e o frana. Cand ai curaj sa spui ceva e bine sa ai ficatul tare si sa rezisti. Adversarii au schimbat strategia. Spun acum ca am facut prost sau am avut interese. Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.

Daca tot am creat conditii, batalia va trebui sa o ducem pe investitori. Vad mandatul urmator cu ranita in spate dupa investitori.

Sper ca s-a inteles si ce am spus ieri despre ghidul de mesaj pe sectiile de votare in cele 30 de zile de campanie electorala si nu in sectiile de vot”.

Lucian Harşovschi, viceprimarul PDL al municipiului Suceava: “Gheorghe Flutur nu spune ce va face, ci vorbeste despre ceea ce a facut. Banii au fost adusi de administratia Flutur. Pe 10 iunie, va castiga din nou Consiliul Judeţean.

PDL a promovat extrem de curajos tinerii. Ministri si premier. Si de la Suceava am dat europarlamentari si avem si viitorul primar de Humor, Ionut Cretuleac. Personal, nu cred ca trebuie cote rezervate pentru femei si tineri.Dam sanse egale la fiecare. Daca dam cote pe sexe nu e corect. Garantez insa egalitate de sanse.”


Intră acum și în grupul de