Suceveni calificati in finala nationala a concursului international „Global Management Challenge”


Intră acum și în grupul de

O echipa de tineri suceveni s-a calificat in finala nationala a concursului international „Global Management Challenge”, care va avea loc pe 29 martie, la Bucuresti. Potrivit Roxanei Apetri, unul din componenţii echipei sucevene << Antreprenoria >> alături de Andrei Mareniuc, si Antonela Ciornei, sucevenii s-a calificat cu cea mai mare cotatie in finala competitiei care anul acesta a reunit 112 echipe ale companiilor importante din tara si 32 echipe de studenti.

“Competitia Global Management Challenge este o simulare strategica si de management ce are la baza o situatie economica reala, in care un numar de companii virtuale, reprezentate de echipele participante concureaza intre ele intr-un mediu de afaceri obisnuit.

Un model computerizat foarte complex simuleaza interactiunile dintre diferitele departamente ale fiecarei companii, relatiile de concurenta intre companii si mediul economic. Anul acesta competitia implementeaza noul software imbunatatit care ia in calcul posibilitatea existentei unor factori impredictibili care pot influenta resursele si piata mondiala, punand accent pe management in situatii de criza.

Acestea pot fi crize politice,crize economice, catastrofe naturale, pierderea mijloacelor de transport, a oamenilor, a produselor si, de asemenea, existenta virusilor informatici. Participantii trebuie sa perceapa amenintarile si sa previna crizele pentru a minimiza consecintele lor negative.

De 32 de ani, Global Management Challenge reprezinta cea mai importanta competitie de strategie si management din lume, care se adreseaza atat angajatilor cat si studentilor.

Concursul, la care au participat pana in prezent peste 400.000 de persoane din 34 de tari, se bazeaza pe un simulator interactiv de business, menit sa permita invatarea prin experimentare directa intr-un mediu concurential, a mecanismelor strategice de conducere a unei afaceri”, informeaza Roxana Aetri, intr-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de