Acasă Actualitate Atrasi de castigul de pe urma traficului cu tigari, si rusii se...

Atrasi de castigul de pe urma traficului cu tigari, si rusii se ocupa cu contrabanda


Intră acum și în grupul de

După ce în ultima perioadă tot mai multe persoane cu cetăţenie ucraineană sunt prinse de autorităţi încercând să introducă în România ţigări de contrabandă, poliţiştii de frontieră au reuşit identificarea unui traficant rus.

Potrivit datelor pe care le deţinem, acesta a fost prins pe parcursul zilei de marţi, după ce s-a prezentat la PTF Vicşani pentru a intra în ţară, călătorind cu trenul internaţional Moscova-Sofia.



Rusul, în vârstă de 34 de ani, era în tren în calitate de însoţitor la vagonul restaurant.

“După verificarea documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi a interiorului vagonului restaurant, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în hota aragazului şi după dulapurile din bar peste 1.000 de pachete de ţigări provenite din Federaţia Rusă”, ne-a declarat comisar Ilie Poroch, purtător de cuvânt al STPF Suceava.

Produsele din tutun au fost confiscate de organele vamale iar tânărul s-a ales cu amendă în valoare de 5.000 lei şi cu viza de intrare în ţara noastră anulată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version