Vagon incendiat pe timpul noptii in localitatea Silistea Noua, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un vagon dormitor aflat pe raza localităţii Siliştea Nouă, judeţul Suceava, a fost distrus în totalitate după ce persoane rămase deocamdată necunoscute l-au incendiat. Pe lângă acuzaţia de distrugere, poliţiştii iau în calcul şi posibilitatea ca focul să fi fost pus de nişte spărgători pentru a-şi şterge urmele.

Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, incendiul a avut loc în noaptea dintre luni spre marţi, din vagonul aparţinând unei societăţi comerciale din Baia Mare rămânând doar scheletul metalic.

“La Poliţia oraşului Dolhasca a fost constituită o echipă operativă care, cu ocazia deplasării la fața locului, a constatat că vagonul în cauză a fost distrus în totalitate, rămânând în picioare doar structura metalică. Din investigații s-a stabilit faptul că în cursul anului 2008, firma din Baia Mare a înființat o balastieră pe raza localității Siliștea Nouă, în apropierea râului Siret dar în 2010 societatea a încetat activitatea ocazie cu care a retras o parte din utilaje, dar a lăsat pe vechea platformă a balastierei un vagon cu destinația de dormitor pentru muncitori”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Bunurile lăsate în urmă de firma băimăreană au fost asigurate cu pază până la finele anului trecut când paznicii au fost retraşi, urmând ca în cursul acestei luni din zonă să fie luate toate utilajele.

Cercetările sunt continuate față de autori necunoscuţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.


Intră acum și în grupul de