Patru capete de acuzare pentru un barbat din comuna Slatina care a dat buzna in casa unei consatence


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Slatina, judeţul Suceava, s-a ales cu un dosar penal care cuprinde nu mai puţin de patru capete de acuzare după ce, în toiul nopţii, a intrat cu forţa în casa unei consătence făcându-şi de cap.

Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la locuinţa unei femei de 88 de ani.

Cercetările efectuate de lucrătorii Poliţiei municipiului Fălticeni, solicitaţi să intervină la faţa locului, au stabilit că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept, cu un topor, în jurul orelor 02:00, în curtea gospodăriei vecinei sale distrugând un geam şi uşa de la intrare în casă.

Ca şi cum ceea ce a făcut nu era de ajuns, agresorul a intrat în locuinţă şi a început să înjure şi să profereze tot felul de ameninţări la adresa unei femei de 41 de ani, însărcinată în luna a VII-a şi fiica acesteia de 18 ani aflate în casa octogenarei.

„Încercând să-l calmeze pe agresor, femeia a fost lovită de către acesta cu pumnii în zona feţei şi abdomenului, fapt pentru care victima a fost transportată cu o ambulanţă la Maternitatea Fălticeni rămânând sub supraveghere medicală pentru investigaţii”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După intervenţia organelor de ordine bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violare de domiciliu, distrugere, lovire şi alte violenţe şi ameninţare”, care urmează a fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de