Moara din Radauti, golita de bunuri, de un tanar de 33 de ani care a fugit de acasa


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni încearcă să dea de urma unui tânăr de 33 de ani din localitatea Dorneşti, după ce acesta a dat o spargere la o moară din comună, iar la vederea organelor de ordine a fugit de acasă.

Conform datelor IPJ Suceava, furtul a avut loc pe parcursul nopţii dintre marţi şi miercuri, fiind descoperit chiar de patronul morii, un bărbat de 51 de ani din municipiul Rădăuţi care de altfel a sesizat Poliţia.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autorul spargerii, prin forțarea sistemului de închidere a ușilor de acces, a pătruns în moară, de unde a sustras şase saci cu boabe porumb, un cântar tip basculă, o carcasă a unui motor electric, 4 acumulatori auto pentru camioane şi o masă metalică pe care erau montate mai multe prize pentru instalația electrică de forță trifazică”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

În timpul cercetărilor, a fost stabilit şi traseul pe unde s-a părăsit locul faptei, fiind identificat ca principal suspect un tânăr de 33 ani, din comuna Dornești, în curtea căruia a fost găsit atelajul hipo cu care a acţionat şi care între timp fusese dezmembrat.

„La apariția polițiştilor, suspectul a dispărut de la domiciliu, fiind dispuse măsurile necesare pentru prinderea acestuia”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de