Femeie de 72 de ani din Straja, judetul Suceava, batuta in propria-i casa de prietenul de pahar al fiului acesteia


Intră acum și în grupul de

O femeie de 72 de ani din localitatea Straja, judeţul Suceava, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce a fost bătută în propria-i casă de unul dintre prietenii de pahar ai fiului bătrânei.

Mai mult, băiatul victimei nici măcar nu s-a obosit să anunţe organele de ordine, poliţiştii fiind sesizaţi cu privire la cele întâmplate de către cadrele medicale.

Cercetările efectuate de lucrătorii Poliţiei municipiului Rădăuţi, deplasaţi la faţa locului, au stabilit că băiatul bătrânei, alături de trei prieteni din aceeaşi comună, s-au apucat de băut sâmbătă seara în locuinţa bătrânei.

În jurul orelor 01:00 când victima nu a mai suportat gălăgia a solicitat petrecăreţilor să termine cheful. Ameţit de băutură şi supărat că nu mai este lăsat să bea unul dintre ei, în vârstă de 21 de ani, a sărit la bătaie lovind-o pe femeie de mai multe ori peste faţă cu un corp contondent.

“Victima a a ajuns iniţial la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind transferată apoi la Spitalul Judeţean Suceava, unde a rămas internată cu diagnosticul de fractură os frontal, fractură os molar și fracturi dentare prin agresiune cu un corp contondent, agresorul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de