Casa de oaspeti din Suceava a fost vanduta firmei Comaliment SA pentru suma de 1,63 milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Casa de oaspeţi din municipiul Suceava, unde obişnuia să se odihnească fostul presedinte al Romaniei, Nicolae Ceauşescu când venea în vizită în judeţ a fost vândută.

Licitatia a avut loc luni, a fost cu strigare, iar câştigător a fost declarată firma suceveană COMALIMENT SA, pentru suma de 1.632.100 de euro.

Directorul general al sucursalei Suceava a RA APPS, Viorel Cucu, de care aparţine Casa de Oaspeţi “BRĂDET” a declarat că obiectivul scos la licitatie conţine demisol, parter şi un etaj, construcţii anexă şi un teren de 15.105 mp.

La licitaţie s-au înscris două firme, SC Operaţional Auto Leasing SRL din comuna suceveană Şcheia şi SC Comaliment SA Suceava, iar preţul de pornire a fost de 1.348.600 de euro fără TVA.

Firma Comaliment SA a reusit sa isi adjudece obiectivul după 7 paşi consecutivi de licitare, pretul fiind urcat cu aproximativ 400.000 de euro fata de cel de pornire.

Casa de oaspeţi din Suceava este situată în apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei şi era folosită în perioada comunistă de Nicolae Ceauşescu când acesta venea în vizite sau la vânătoare în judeţul Suceava.

Firma Comaliment SA din Suceava care are ca obiect de activitatea comerţul en-gros şi en-detail cu produse de uz general deţine mai multe magazine alimentare în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de