Bautura i-a intunecat mintile unui barbat care si-a luat la bataie propria mama


Intră acum și în grupul de

Bautura i-a luat minţile unui bărbat de 44 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, care fiind sub influenţa alcoolului şi-a bătut propria-i mamă cu pumnii şi picioarele.

Numai poliţiştii au reuşit să o scoată pe sărmana bătrână, în vârstă de 77 de ani, de sub ploaia de lovituri aplicate de băiat.

Totul a avut loc luni seară, în jurul orelor 20:00, în casa victimei iar în urma discuţiilor purtate cu femeia lucrătorii Poliţiei comunale Şcheia au stabilit că scandalul a izbucnit după ce bătrâna şi-a dojenit fiul, care stă la ea în casă, cu privire la consumul de alcool.

“În cadrul intervenției s-a încercat să se discute şi cu bărbatul însă acesta aflându-se în stare de ebrietate a refuzat cooperarea, manifestând un comportament deviant și agresiv, având totodată asupra sa un cuțit, fapt pentru care împreună cu sprijinul unui echipaj de jandarmi chemaţi în ajutor, polițiștii l-au imobilizat și internat la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de