Noi chiriasi in portofoliul Iulius Mall Suceava

Stil şi modă masculină, podoabe de damă din pietre preţioase şi semipreţioase, produse de top care sunt promovate la posturile de televiziune, totul pentru computerul dumneavoastră, ţigări… sănătoase şi primul restaurant bio din ţară, aceştia sunt noii parteneri Iulius Mall, care răspund ultimelor preferinţe ale clienţilor din nordul ţării, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

„Dovani oferă în Iulius Mall trei stiluri de tendinţe vestimentare pentru bărbaţi: casual, city şi office. Calitatea şi rafinamentul caracterizează îmbrăcămintea şi încălţămintea noului retailer. Acestor atribute li se adaugă eleganţa, personalitatea şi creativitatea liniilor moderne. De 17 ani pe piaţa din nord-estul ţării, Dovani şi-a obişnuit clienţii să ofere colecţii care captează admiraţia prin inedit, cu o gamă de produse făcute pentru a atrage, la rândul lor, admiraţia faţă de cel care le va purta, datorită fie aerului sofisticat şi detaliilor puse în valoare, fie simplităţii elegante şi comode. Asortate, în croiuri şi texturi în vogă, confecţiile, încălţămintea şi accesoriile primăverii 2012 se găsesc în noul magazin deschis la parterul Iulius Mall, lângă Terranova. Magazinul este amenajat în aşa fel încât actul de cumpărare este transformat într-un adevărat moment de destindere şi relaxare”, se arată în document.

Potrivit aceloraşi surse, bijuterii din lemn şi pietre naturale preţioase şi semipreţioase predomină în magazinul Pechora recent deschis la parterul Iulius Mall, pe culoarul Auchan. Preponderent aplicate pe argint, podoabele sunt expuse alături de articole decorative şi aromaterapeutice (lămpi şi candele din sare), dar şi accesorii de damă (poşete din piele naturală şi ecologică). Clienţii pot creea sau modifica modelele de bijuterii şi accesorii propuse de designerii Pechora, iar modele unicat pot fi manufacturate în atelierele de creaţie, potrivite oricărei personalităţi. Colecţiile sunt Feng Shui, zodiacale, de nuntă, pentru copii, din minerale sau de lemn.

„Produsele best seller sau articole văzute zilnic la posturile de televiziune pot fi testate acum sau cumpărate din Iulius Mall Suceava. Compania Studio Moderna a inaugurat la parterul centrului comercial, pe culoarul Auchan, magazinul Top Shop, care oferă bucovinenilor peste 500 de produse casnice din gama Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, cosmetice Ivyss, dar şi vestitele produse Dry Cooker şi Hot Pan. În prima săptămână, clienţii primesc reduceri de 10%, iar până la sfârşitul lunii cadouri. Top Shop oferă clienţilor şi posibilitatea de a face cumpărături în rate fără dobândă pentru achiziţii mai mari de 149 lei. În plus, Top Shop va fi gazda unor sesiuni culinare, concursuri cu multe premii surpriză şi oferte de sezon. Studio Moderna îşi desfăşoară operaţiunile în 22 ţări europene, având circa 200 magazine în lanţul propriu de distribuţie şi peste 5.000 de angajaţi.

Nera Computers îşi aşteaptă clienţii la etajul Iulius Mall, lângă scările rulante, în vecinătatea magazinului Adidas. Unităţi PC – noi sau second hand – ale unor producători importanţi, dar şi notebook-uri, netbook-uri, tablete, componente PC, de laptop sau periferice, se alătură gamei vaste de monitoare, imprimante, camera foto şi video, accesorii, aparatură electronică şi electrocasnică. Cu experienţă de un deceniu pe piaţa de profil din Moldova, Nera Computers oferă în mall preţuri speciale, alături de consultanţă şi servicii de specialitate pentru buna funcţionare a computerelor dumneavoastră”, se arată în comunicatul de presă.

Ţigări electronice şi accesorii se găsesc acum la parterul Iulius Mall, la standul amplasat lângă magazinul Sophia. „Lasă-te de fumat cu E-smoke” este deviza operatorului cu acelaşi nume, care comercializează ţigarete ce compensează plăcearea de a fuma şi care emit aburi lipsiţi de componenţii cancerigeni ai ţigărilor obişnuite. Funcţionând cu acumulatori, produsele E-Smoke imită incandescenţa tutunului, iar ceaţa produsă nu este dăunătoare şi se datorează rezervelor cu lichid de reîncărcare cu diverse concentraţii de nicotină (fără gudron, cianuri, plumb, arsen, bitumi şi tipuri de reziduuri dăunătoare sănătăţii). Rezervele pentru ţigările electronice satisfac diferitele necesităţi ale fumătorilor şi reduc simţitor costul fumatului. Un “pachet” de ţigări E-Smoke costă maximum 2 lei. Un alt avantaj este acela că pot fi utilizate chiar şi în locul unde fumatul este interzis, fumatul pasiv fiind astfel eliminat. În plus, nu apare mirosul neplăcut specific fumătorilor.

“Produsele E-Smoke sunt simbolul statutului social al oamenilor moderni, conştienţi de responsabilitatea lor faţă de mediul înconjurător, de propria sănătate şi de sănătatea altora”, au precizat managerii E-Smoke, care au adus în Iulius Mall întreaga gamă de produse ale marilor producători internaţionali de pe piaţa de profil, la preţuri accesibile sau promoţionale.

„Bio Bucovina oferă în food court-ul din Iulius Mall porţii de sănătate, la primul restaurant bio din Suceava şi chiar din România. Mâncarea este nu doar sănătoasă, dar şi gustoasă graţie ingredientelor de calitate maximă, care nu macină sănătatea. În meniul tradiţional, denumit << boieresc >> , se numără preparatele gătite << ca la mama acasă >> , desăvârşite cu delicatese şi deserturi tradiţionale. Băuturile sunt, de asemenea, bio, sucurile şi chiar cafeaua fiind ecologice. << Depunem toată stăruinţa să ne apropiem cât mai mult de conceptul bio-organic: folosim grâu, porumb, lapte, ouă, miere, detergent, tigaie, şorţuri, săpun, toate bio>> , a precizat managementul Bio Bucovina. Certificatele ecologice atestate european care certifică provenienţa şi calitatea produselor sunt afişate expres în restaurantul din mall pentru a convinge clienţii de veridicitatea ingredientelor folosite. În plus, preţurile sunt atractive. << Am creat un concept nou în România şi am avut curajul să aducem şi elemente cu adevărat sănătoase în restaurant >> , au completat patronii Bio Bucovina”, relatează reprezentanţii Iulius Mall Suceava.