Flacari de cativa metri inaltime marti dimineata in municipiul Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit marţi dimineaţă în jurul orelor 06:30 cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie particulară de pe raza municipiului Vatra Dornei.

„La sosirea echipajelor, ardea violent acoperişul adăpostului de animale şi al magaziei de lemne, construcţie corp comun, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la o anexă din curtea gospodăriei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

După două ore de luptă cu flăcările pompierii au reuşit să stingă incendiul fără a se înregistra victime omeneşti dar din păcate animalele aflate în adăpost nu au mai putut fi salvate pierind două capre, un porc şi 15 păsări de curte.

„În urma intervenţiei pompierii militari au salvat locuinţa şi bucătăria de vară din calea focului iar din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat” a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de