Doi copii loviti de masini dupa ce s-au angajat in traversarea drumurilor fara sa se asigure


Intră acum și în grupul de

Doi copii au devenit victimele unor accidente de circulaţie pe parcursul zilei de miercuri, din care unul în stare gravă, după ce s-au angajat în traversarea drumului fără să se asigure.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava este vorba despre un băiat de 6 ani din Siret iar altul de doar 4 anişori scăpat pentru câteva secunde de sub supraveghere chiar de către mama acestuia.

Primul incident a fost înregistrat în jurul prânzului pe strada Vodă Ştefan Petriceicu din localitatea Siret, judeţul Suceava. Aici un tânăr şofer de 28 de ani din comuna Muşeniţa l-a accidentat uşor pe un elev din localitate care s-a desprins dintr-un grup de minori, ce se deplasau pe partea dreaptă a drumului, în acelaşi sens, lovindu-l cu oglinda retrovizoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cel de-al doilea caz a avut loc în jurul orelor 18:00 pe DJ 175B, în localitatea Pojorâta. Aici un conducător auto de 37 ani, din comuna Sadova, în timp ce conducea autoturismul proprietate, l-a surprins și accidentat grav pe un băieţel de 4 ani, care în timp ce se deplasa împreună cu mama sa pe partea stângă a drumului în aceeași direcție cu autoturismul, s-a depărtat de aceasta în fugă trecând peste axul drumului și pătrunzând pe sensul de mers al autoturismului.

În urma impactului victima a fost aruncată pur şi simplu pe asfalt. Preluat de o ambulanţă minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava şi internat în secţia de chirurgie infantilă cu traumatism cranio-cerebral, contuzii toraco-abdominale şi fractură deschisă la piciorul drept.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero.


Intră acum și în grupul de