O femeie din Udesti, judetul Suceava, furata de doi vanzatori de pilote


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex masculin au lasat-o pe o bătrână de aproape 70 de ani din localitatea Udeşti, judeţul Suceava, fără bani „puşi la ciorap” chiar în prezenţa femeii.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri în jurul prânzului când la poarta victimei s-au prezentat doi bărbaţi, care se deplasau cu un autoturism şi care i-au oferit spre vânzare pături şi pilote.

„Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că în timp ce partea vătămată a intrat în casă pentru a lua banii pentru marfa cumpărată, după aceasta a intrat şi una dintre cele două persoane, moment în care ar fi sustras din locuință o carte, în care femeia avea o bancnotă de 500 lei, după care au plecat” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După plecarea bărbaţilor bătrâna căutat cartea respectivă peste tot însă nu a mai fost de găsit, fapt pentru care a anunţat poliţia. „Imediat au fost dispuse măsuri de căutare în zonă, însă autorii nu au fost identificați astfel că a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat de către autori necunoscuţi” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de