Spectacolul „Azilul amantilor” se amana pentru mijlocul lunii mai


Intră acum și în grupul de

Spectacolul „Azilul amanţilor”, care iniţial trebuia să aibă loc în data de 27 martie 2012, la Casa de Cultură din Suceava, a fost amânat, din motive organizatorice, pentru luni, 14 mai 2012, de la ora 19:00, informează într-un comunicat de presă, Viorel Brînză, reprezentantul instituţiei sucevene.

“ << Azilul amanţilor >> , de John Capman şi Dave Freeman va fi adus pe scena suceveană de Teatrul Evreiesc de Stat. Din distribuţie fac parte actorii: Gordon – Mihai Ciucă, Harriet – Viorica Bantaş, Alec – Cornel Ciupercescu, Anne – Geni Brenda, Richard – Nicolae Botezatu, Magda – Roxana Guttman, Mildred – Cristina Cîrcei. Scenografia îi aparţine Alinei Herescu, muzica este asigurată de Vlad Creţu, iar regia este semnată de Dan Tudor”, se arată în document.

Biletele costă 50 de lei (30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava – intrare B, etaj 1.

Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718. „Biletele deja vândute rămân valabile”, transmite Viorel Brânză în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de