Chiulangiii cautati timp de doua zile cu politia si profesorii prin barurile sucevene


Intră acum și în grupul de

Elevii suceveni care au preferat să se bucure de vremea frumoasă din ultimele zile şi să meargă în alte locuri decât la şcoală au fost căutaţi preţ de două zile de organele de ordine şi profesori prin barurile din judeţ.

Potrivit IPJ Suceava, acţiunea a fost derulată de poliţişti cu ajutorul jandarmilio şi a cadrelor didactice pe parcursul zilelor de marţi şi miercuri atât în mediul urban cât şi în câteva localităţi din zona rurală a judeţului.

Astfel au fost efectuate 290 de acţiuni şi controale pe linia asigurării ordinii şi siguranţei publice, precum şi pe linia sistemelor de pază în unităţile de învăţământ în urma cărora au fost identificaţi aproximativ 70 de elevi care absentau de la cursuri.

În paralel s-au organizat nu mai puţin de 160 de întâlniri cu conducerile unităţilor de învăţământ şi cu părinţii fiind derulate şi 18 şedinţe cu elevii, urmărindu-se pregătirea antiinfracţională şi antivictimală a acestora.

Conform aceloraşi surse în timpul acţinunii au fost vizitate 180 de unităţi economice care îşi derulează activitatea în zona unităţilor de învăţământ.


Intră acum și în grupul de