Perchezitie in lipsa dar cu rezultate mari pentru politistii din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul zilei de joi, în baza autorizației emise de forurile competente, lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc au executat o percheziţie domiciliară la un localnic în vârstă de 54 ani.

Când au descins la adresa respectivă, proprietarul nu a fost de găsit acasă dar, conform datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, percheziţia domiciliară a continuat aceasta efectuându-se în prezenţa unui reprezentant al familiei şi a doi martori asistenţi.

„Cu ocazia percheziţiei s-au găsit bunuri provenite dintr-un furt comis cu ceva vreme în urmă de la o locuinţă particulară din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, respectiv ceasuri de perete, obiecte de cult, cărţi vechi religioase, fiind recuperat 80% din prejudiciu care se ridică la o valoare de circa 40.000 lei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Totodată cu ocazia percheziţiei, din locuinţa câmpulungeanului au fost ridicate şi alte obiecte printre care mai multe cărţi vechi, editate în perioada 1750-1890, pentru a se stabilii dacă nu provin din comiterea altor infracţiuni sau dacă nu că fac parte din patrimoniul cultural – naţional.

„După definitivarea cercetărilor urmează a se lua măsurile legale ce se impun” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de