Acasă Actualitate Sucevean talharit si amenintat cu moartea daca marturiseste ceva la politie

Sucevean talharit si amenintat cu moartea daca marturiseste ceva la politie


Intră acum și în grupul de

Un locuitor al municipiului reşedinţă de judeţ de 46 de ani, a fost tâlhărit de o persoană necunoscută chiar pe când îşi făcea cumpărăturile iar apoi ameninţat cu moartea dacă spune ceva poliţiştilor.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, totul s-a petrecut la finele săptămânii când la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni s-a prezentat victima care a reclamat faptul că în timp ce se afla în zona pasarelei „Iţcani”, la intersecţia străzilor Grigore Alexandru Ghica cu Gheorghe Doja, a fost acostat de un tânăr necunoscut care l-a deposedat, sub ameninţare, de suma de 80 lei pe care îi avea asupra sa.



Omul se întorcea către domiciliu după ce făcuse câteva cumpărături în zona Gării din Iţcani iar când a ajuns în dreptul unui chioşc ce vindea flori, situat sub pasarela auto, un tânăr necunoscut i-a băgat mâna în buzunarul drept de la pantaloni, de unde i-a sustras suma de 80 lei. Totodată tânărul în cauză l-a ameninţat că dacă sesizează poliţia cu privire la faptă, îi va tăia gâtul.

Speriată, victima şi-a continuat drumul spre casă fără a alarma ceilalţi trecători, iar după circa o oră s-a prezentat la poliţie. „În urma activităţilor investigative şi de cercetare desfăşurate de polițiști, suspectul de comiterea faptei a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din municipiul Fălticeni, faţă de care s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost dus în faţa instanţei de judecată care a dispus arestarea prevenitvă pentru 29 de zile iar cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version