Tanarul din Cosna care si-a omorat mama in bataie, bagat in arestul politiei


Intră acum și în grupul de

Tânărul de 28 de ani din localitatea Coşna, judeţul Suceava, care şi-a ucis mama în bătaie riscă să-şi petreacă toată viaţa în puşcărie, după ce procurorii au stabilit că este vorba de „omor calificat”.

Potrivit IPJ Suceava, victima, o femeie de 51 de ani, a fost găsită marţi, în jurul orelor 10:00, moartă în propria-i casă, de medicii ambulanţei chemată în ajutor de fiica ei. Când cadrele medicale au observat mai multe urme de violenţă la nivelul gâtului acesteia, au sesizat imediat poliţia.

„La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Serviciului Investigații Criminale Suceava, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de luni spre marţi, în intervalul orar 22:00 – 23:00, în locuința comună, pe fondul consumului de alcool de către ambele părți, precum și a unor neînțelegeri mai vechi, tânărul a lovit-o de mai multe ori pe mama sa cu pumnii și picioarele, proiectând-o totodată cu capul pe un corp dur”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După scandal, victima s-a retras în camera ei la etajul imobilului şi de abia dimineaţă, a fost auzită de fata ei că respiră greu şi se vaită, tânăra sunând la ambulanţă. Până la sosirea medicilor însă, femeia şi-a dat ultima suflare.

În urma efectuării necropsiei, medicul legist a concluzionat faptul că moartea acesteia a fost violentă astfel că faţă de agresor s-a dispus reținerea sub aspectul comiterii infracțiunii de „omor calificat”, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, unde-şi aşteaptă procesul.


Intră acum și în grupul de