Doi barbati au pacalit o batrana de 73 de ani din Suceava, furandu-i din casa aproape 15 milioane de lei vechi


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au reuşit, pe parcursul zilei de marţi, să păcălească o bătrână de 73 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ şi să-i fure aproape 15 milioane de lei vechi, toţi banii pe care femeia îi avea în casă.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, în jurul orelor 15:00, la uşa bătrânei s-a prezentat un bărbat necunoscut care s-a recomandat ca fiind angajat E.On şi doreşte a-i citi contorul.

„După ce a citit contorul, i-a spus victimei că a plătit în plus suma de 40 lei şi el îi va da banii înapoi. I-a înmânat bătrânei o bancnotă de 200 lei solicitându-i restul. Aceasta i-a adus din dormitor suma de 160 lei în bancnote de 10 lei, iar bărbatul a fost nemulţumit de faptul că i-a dat rest în bani mărunţi şi i-a cerut bancnote mai mari”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Fără să bănuie nici un moment ce i se va întâmpla, bătrâna l-a dus pe bărbat în dormitor şi i-a arătat toţi banii, respectiv 1.266 lei în cupiură de 10 lei, spunând că nu mai are alţi bani, după care i-a lăsat pe masă şi au mers amândoi în sufragerie.

„La un moment dat, bărbatul s-a dus din nou la contor pe hol şi când a revenit, a închis uşa de la sufragerie sub motivul că este curent, după care împreună cu reclamanta a cerut să verifice şi balconul. Când a terminat de verificat, reclamanta a deschis uşa şi în holul apartamentului a surprins un al doilea bărbat care i-a cerut funcţionarului să vină pentru a-i citi şi lui contorul, după care au plecat amândoi”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

După un minut de la plecarea celor, doi femeia a mers în dormitor unde a constatat că de pe masă lipsea toată suma de aproape 1.300 de lei plus cei 200 de lei primiţi de la aşa-zisul cititor de contoare.


Intră acum și în grupul de