Parjol in Vicovu de Sus, judetul Suceava! Trei gospodarii au fost inghitite de flacari, marti noapte


Intră acum și în grupul de

Flăcări înalte de câţiva metri şi disperare pe chipurile familiilor din trei gospodării cuprinse de incendiu! Acesta a fost tabloul înregistrat marţi noapte în localitatea Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Conform datelor pe care le deţinem, alarma a fost dată în jurul orelor 21:00, pentru stingerea pârjolului deplasându-se sub comanda şefului ISU Suceava, col. Ion Burlui, nu mai puţin de 11 autospeciale aparţinând Detaşamentului de pompieri Rădăuţi, Gărzilor de intervenţie Vicovu de Sus şi Siret precum şi Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Gălăneşti, Vicovu de Sus, Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi, Bilca şi Straja.

„La sosirea pompierilor, ardeau trei case de locuit şi anexele acestora, existând oricând pericolul de propagare a flăcărilor şi la alte trei gospodării învecinate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

În timpul intervenţiei militarilor, care a durat mai bine de trei ore, unul dintre proprietarii a căror casă a fost înghiţită de flăcări, în vârstă de 48 de ani, a avut un atac de panică şi a fost transportat la spital cu o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Suceava.

„Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici improvizaţi”, a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de