Doua familii din Tibeni au ramas fara acoperis deasupra capului, in urma unui incendiu


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Satu Mare şi Milişăuţi au intervenit miercuri seară, cu cinci autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Ţibeni, comuna Satu Mare, judeţul Suceava.

Din datele pe care le deţinem, flăcările, observate în jurul orelor 18:00, cuprinseseră acoperişul unei clădiri de locuinţe, construcţie corp comun ce adăpostea două familii, existând oricând pericolul de propagare a incendiului la gospodăriile învecinate.

„În urma incendiului, a ars acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de 100 mp, degradându-se pereţii, construiţi din chirpici, pe o suprafaţă de 100 mp, şi obiecte de mobilier. Mai mult, unul dintre proprietari, în vârstă de 53 de ani, a suferit arsuri de gradul I şi II pe membrele superioare. Acestuia i s-a acordat primul ajutor medical de către pompierii SMURD şi a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru tratament de specialitate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

După aproape două ore de la izbucnire, incendiul a fost stins, iar din primele cercetări, a rezultat că flăcările au izbucnit prin efect termic al curentului, din cauza unui motor electric care a suprasolicitat instalaţia electrică a clădirii.


Intră acum și în grupul de