Banda de tineri, prinsa de politisti in timp ce fura cablul electric dintr-o cladire dezafectata


Intră acum și în grupul de

O adevărată bandă formată din 11 tineri care se îndeletniceau cu sustragerea cablului electric dintr-o clădire dezafectată, ce aparţine unei societăţi comerciale din municipiul reşedinţă de judeţ, a fost prinsă de organele de ordine, miercuri după-amiază, în plină acţiune.

Potrivit datelor pe care le deţinem, majoritatea autorilor furtului de cablu electric au vârste cuprinse între de 16-24 de ani şi provin din mai multe localităţi ale judeţului ca Stroieşti, Dumbrăveni, Mălini, Pătrăuţi, Grăniceşti, Siminicea, Zvoriştea, Salcea şi Mitocu Dragomirnei.

„Tot pe parcursul zilei de miercuri, s-a luat legătura cu administratorul societăţii care va evalua paguba produsă şi va estima ulterior valoarea prejudiciului, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Organele de ordine vor trebui să afle întreaga activitate infracţională a fiecărui membru al bandei în parte precum şi modul în care s-au întâlnit aceştia.


Intră acum și în grupul de