Anton Filipiuc a fost validat consilier judetean din partea PDL in locul lui Petru Carcalate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean Petru Carcalete a fost înlocuit, vineri, din funcţia de consilier judeţean cu supleantul de pe lista PDL, Anton Filipiuc, inginer şef la Exploatarea Minieră Crucea.

Schimbarea lui Petru Carcalete a fost un foarte bun prilej pentru opoziţia din CJ Suceava “să-i bată obrazul lui Gheorghe Flutur” că nu a acţionat cu aceeaşi celeritate şi în cazul consilierului judeţean Ioan Corjuc.

Consilierii PSD din CJ Suceava i-au reproşat preşedintelui Gheorghe Flutur că nu au avut posibilitatea să discute cu Petru Carcalete în calitate de consilier judeţean pentru că acesta nu a fost invitat la şedinţa ordinară de vineri. Asta deşi, în cazul lui Ioan Corjuc, luarea unei decizii în privinţa invalidării mandatului a fost amânată cu o lună de zile.

Petru Carcalete s-a înscris la începutul lunii martie în PNL urmând să fie candidatul USL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, iar la două ore după ce a anunţat că a părăsit PDL a fost destituit din funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Petru Carcalete a fost lider al PNL Rădăuţi până în 2007, când s-a înscris în PLD alături de Gheorghe Flutur şi apoi a continuat activitatea în PDL, unde a fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi lider al organizaţiei municipale Rădăuţi.

Actualul primar al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, este membru PDL, iar în mandatul 2004-2008 a fost deputat PD.


Intră acum și în grupul de