Jurnalistii au lasat pixurile pentru doua ore si au pus mana pe pistoale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Jurnaliştii suceveni acreditaţi pe lângă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava au lăsat pixurile deoparte pentru două ore, pe parcursul zilei de vineri, şi s-au înarmat cu pistoale “Makarov” pentru a participa la ediţia din 2012 a „Cupei presei la tir”.

Întreaga acţiune a fost derulată sub atenta îndrumare a cadrelor IJJ Suceava coordonate chiar de şeful Inspectoratului, general de brigadă Eugen Şalar, în poligonul de la Mihoveni.

Pe scurt, pistoale îndemânoase, trei cartuşe la dispoziţie, indicaţii precise asistenţă grijulie la fiecare post din aliniament, iar clasamentul final s-a alcătuit pe două categorii: fete şi băieţi.

La proba feminină, podiumul a fost ocupat de Daniela Palamariu (Bucovina TV) care a obţinut locul III şi de Anca Câmpan şi Dana Beale (Crai Nou) care au obţinut locurile II, respectiv I.

La proba masculină, lupta a fost mult mai acerbă însă la final pe poziţia a treia s-a clasat colegul nostru Ciprian Chira – NewsBucovina, poziţia secundă fiind câştigată de Florin Paiu de la “Monitorul de Suceava” iar primul loc de Mihai Sîrghie de la postul de televiziune Intermedia.


Intră acum și în grupul de