Scandaluri domestice, potolite doar de interventia politistilor si de dosarele penale intocmite in cauza


Intră acum și în grupul de

Noile reglementări legislative propuse în ceea ce priveşte scandalurile şi bătăile din sânul familiilor a adus o creştere permanentă a sesizărilor pe care poliţiştii le primesc în acest sens.

Doar pe parcursul weekend-ului doar organele de ordine au fost în stare să aplaneze două scandaluri izbucnite în sânul familiilor în localităţile Hârtop şi Horodnic de Jos, judeţul Suceava.

În primul caz soţia, în vârstă de 42 de ani, a fost bătută cu pumnii şi picioarele de soţul ei de 39 de ani pe fondul unei altercaţii verbale spontane. În urma loviturilor primite femeia a ajuns la spital iar agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

În comuna Horodnic de Jos lucrurile au stat mult mai rău. Iniţial poliţiştii Secției Rurale nr.3 Marginea, au fost sesizați în toiul nopţii de vineri spre sâmbătă prin numărul de urgenţă 112, chiar de către victimă, că în locuinţa sa sotul provoacă scandal.

“Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că soțul apelantei, în vârstă de 37 ani, a venit acasă în stare de ebrietate şi a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Femeia a solicitat sprijin fratelui ei de 50 ani din aceeaşi localitate, care a intervenit pentru aplanarea scandalului, dar şi el a primit acelaşi tratament din partea cumnatului care a sărit la bătăie cu un par” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de