Aproape in coma alcoolica, un barbat se plimba cu masina pe DJ 208


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Preuteşti, judeţul Suceava, s-a transformat duminică noapte într-un adevărat pericol public, după ce s-a suit beat la volanul maşinii.

Din fericire, acesta a fost oprit înaite de a provoca un accident, de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.12 Preuteşti, în timp ce se plimba pe DJ 208. Cu greu şi-au putut da seama cum de reuşea omul să conducă, după ce de abia se ţinea pe picioare. Testat cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto a ieşit un rezultat de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei exacte, fiind întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Tot cu dosar penal s-a ales şi un alt şofer de 35 de ani din oraşul Frasin, judeţul Suceava. Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, conducătorul nu a putut fi oprit decât de gardul unei gospodării situate pe raza localităţii Molid.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, s-a constatat că evenimentul rutier a avut loc pe DN 17, autovehiculul implicat în accident distrugând parţial două plase de gard din lemn ce împrejmuiesc proprietatea unei persoane deocamdată neidentificată.

“Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă a refuzat acest lucru, după care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, refuzând şi aceasta. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de