Chirias lasat fara bunuri de prietenul de pahar al proprietarului casei in care sta


Intră acum și în grupul de

Un tânăr chiriaş împreună cu soţia sa au rămas fără bunuri de aproape 50 de milioane de lei vechi, după ce au plecat duminică după-amiază pentru câteva ore de la domiciliu.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, tânărul soţ, în vârstă de 32 de ani, locuieşte cu chirie, fără forme legale, împreună cu şoţia, într-o locuinţă situată pe strada Gheorghe Doja din municipiul reşedinţă de judeţ. Când însă s-a întors acasă duminică seara a observat că din casă lipsesc mai multe bunuri astfel că a alertat poliţia.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că, proprietarul locuinţei, s-a întâlnit pe parcursul zilei de duminică, mai exact în jurul orei 13:00, cu un tânăr de 23 de ani din municipiul Suceava, cei doi dând pe gât mai multe pahare cu băuturi alcoolice într-un local din apropierea apartamentului.

Pentru că vroiau să continue petrecerea, cei doi s-au mutat apoi în apartamentul bărbatului unde au continuat consumul de băuturi alcoolice doar că la un moment dat proprietarul a adormit tânărul rămânând singur.

“Reclamantul a revenit la domiciliu în jurul orei 20:30 şi l-a găsit pe proprietarul locuinţei singur, dormind și a constatat că lipsesc din sufragerie laptop-ul și bijuteriile soției, respectiv un inel și o verighetă din aur, bunuri în valoare de circa 4.500 lei. Principalul suspect, tânărul de 23 de ani, nu are un domiciliu stabil și nu a fost identificat până în prezent”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de