Acasă Actualitate Aproape in coma alcoolica, un barbat se plimba cu masina pe DJ...

Aproape in coma alcoolica, un barbat se plimba cu masina pe DJ 208


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Preuteşti, judeţul Suceava, s-a transformat duminică noapte într-un adevărat pericol public, după ce s-a suit beat la volanul maşinii.

Din fericire, acesta a fost oprit înaite de a provoca un accident, de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.12 Preuteşti, în timp ce se plimba pe DJ 208. Cu greu şi-au putut da seama cum de reuşea omul să conducă, după ce de abia se ţinea pe picioare. Testat cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto a ieşit un rezultat de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei exacte, fiind întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.



Tot cu dosar penal s-a ales şi un alt şofer de 35 de ani din oraşul Frasin, judeţul Suceava. Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, conducătorul nu a putut fi oprit decât de gardul unei gospodării situate pe raza localităţii Molid.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, s-a constatat că evenimentul rutier a avut loc pe DN 17, autovehiculul implicat în accident distrugând parţial două plase de gard din lemn ce împrejmuiesc proprietatea unei persoane deocamdată neidentificată.

“Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă a refuzat acest lucru, după care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, refuzând şi aceasta. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version