Carutas din Voitinel, gasit cazut pe asfalt de catre un conducator auto ce a trecut prin zona


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din localitatea Voitinel, judeţul Suceava, a avut mare noroc în noaptea de luni spre marţi după ce, în stare gravă şi căzut pe şosea, a fost găsit de un conducător auto care a trecut întâmplător prin zonă.

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc în jurul orelor 22:00 pe DJ 178F, pe raza comunei Voitinel, în timp ce bărbatul conducea un vehicul cu tracţiune animală. Din cauza stării de ebrietate însă, s-a dezechilibrat şi a căzut din vehicul pe asfalt.

„În urma impactului cu solul, căruţaşul a suferit leziuni grave, rămânând pe carosabil, iar calul şi-a continuat deplasarea până la domiciliul proprietarului, la circa 300 m de locul accidentului, iar victima a fost găsită pe carosabil de către un conducător auto care se deplasa pe sectorul respectiv de drum”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

La faţa locului, a fost chemată o ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul municipal Rădăuţi, iar mai apoi acesta a fost transferat la principala unitate medicală din judeţ unde, după cum spun medicii, va sta cel puţin 20 de zile dacă nu survin complicaţii.


Intră acum și în grupul de