Au dat iama intr-o locuinta din Falticeni si au furat pana si carnea si slanina din frigider


Intră acum și în grupul de

Un apartament din localitatea Fălticeni, judeţul Suceava, călcat de hoţi, a fost golit de o parte din bunuri, spărgătorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, luând până şi carnea din frigider.

Din cercetările poliției a rezultat faptul că autorii au sustras patru boxe audio, un covor pluşat, un aspirator, 23 de sticle cu băuturi alcoolice, o bormaşină, o pereche de adidaşi şi două perechi de ghete pentru copii, un sistem Home Cinema, trei baxuri cu doze de suc, 4 kg de carne de pui şi 3 kg de slănină, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 30 de milioane de lei vechi.

O altă spargere a fost sesizată Poliţiei municipiului Suceava, după ce hoţii au intrat într-o casă particulară de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

„Autorii au escaladat un şopron de la locuinţă, după care au rupt două scânduri din partea laterală a acoperişului şi au pătruns în podul casei, de unde au sustras un electromotor, un cuptor cu microunde, un cric hidraulic şi un tobogan de joacă pentru copii”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de