Au dat iama intr-o locuinta din Falticeni si au furat pana si carnea si slanina din frigider

Un apartament din localitatea Fălticeni, judeţul Suceava, călcat de hoţi, a fost golit de o parte din bunuri, spărgătorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, luând până şi carnea din frigider.

Din cercetările poliției a rezultat faptul că autorii au sustras patru boxe audio, un covor pluşat, un aspirator, 23 de sticle cu băuturi alcoolice, o bormaşină, o pereche de adidaşi şi două perechi de ghete pentru copii, un sistem Home Cinema, trei baxuri cu doze de suc, 4 kg de carne de pui şi 3 kg de slănină, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 30 de milioane de lei vechi.

O altă spargere a fost sesizată Poliţiei municipiului Suceava, după ce hoţii au intrat într-o casă particulară de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

„Autorii au escaladat un şopron de la locuinţă, după care au rupt două scânduri din partea laterală a acoperişului şi au pătruns în podul casei, de unde au sustras un electromotor, un cuptor cu microunde, un cric hidraulic şi un tobogan de joacă pentru copii”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” în vederea identificării autorilor.