Tanar din Slatina, talharit in toiul noptii, pe cand se afla in municipiul Falticeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din comuna Slatina, judeţul Suceava, a ajuns victima unei tâlhării pe când se deplasa prin municipiul Fălticeni, în noaptea dintre sâmbătă spre duminică.

Iniţial, în jurul orei 05:00, Poliţia municipiului Fălticeni a fost alertată prin 112 că în zona centrală a oraşului are loc o agresiune între mai mulţi tineri. Oamenii legii deplasați la faţa locului l-au identificat pe un tânăr de 26 ani, din comuna Slatina, împreună cu alte două persoane, cu toţii fiind conduşi la sediul poliţiei.

Din cercetări a rezultat că sâmbătă seara, victima s-a deplasat in municipiul Fălticeni, unde a intrat în două săli de jocuri din zona centrală şi împreună cu alți trei prieteni au consumat băuturi alcoolice şi au jucat la aparate electronice.

În jurul orei 03:00, tânărul s-a despărţit de prieteni şi a mers la o altă sală de jocuri ,fiind urmat de două persoane necunoscute. „La noua locaţie victima a stat doar 20 de minute şi apoi a plecat, iar pe bulevardul Revoluției, a fost ajuns de cei doi tineri necunoscuți care l-au lovit cu un corp contondent în zona capului, după care victima a simţit că unul din cei doi tineri i-a umblat la buzunarul de la spate al blugilor, sustrăgându-i circa 1.700 de lei, iar apoi au fugit. Întorcându-se în sala de jocuri unde ramaseseră ceilalţi prieteni, victima a identificat una din persoanele care l-au agresat și care a părăsit locația”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Părându-li-se suspect, prietenii tânărului cât şi victima au plecat în urmărirea presupusului autor, ajungându-l în zona centrală unde a avut loc o altercaţie, fără ca suspectul să fie reţinut sau identificat, eveniment ce a fost sesizat prin 112.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Fălticeni, a fost depistat un localnic de 23 ani, suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cu ocazia audierii, acesta a recunoscut faptul că împreună cu un tânăr pe care îl cunoaşte doar din vedere, duminică dimineaţă a plecat în urmărirea părţii vătămate, care a fost lovită cu o cărămidă în zona capului, iar apoi tâlhărită”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Tânărul fălticenean a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea identificării celui de-al doilea autor.


Intră acum și în grupul de