Ministrul Ladislau Ritli, incantat de propunerile medicilor suceveni pentru noua Lege a Sanatatii


Intră acum și în grupul de

Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat joi, la Suceava, că până la finele lunii aprilie, noua Lege a Sănătăţii ar putea fi finalizată, în condiţiile în care “se lucrează intens la această chestiune”. El s-a arătat încântat de propunerile medicilor suceveni pentru noua Lege a Sănătăţii.

“După discuţiile purtate cu medicii acestei unităţi spitaliceşti, este încurajatoare pentru mine atitudinea pozitivă pentru a schimba legislaţia, pentru a aduce o nouă lege în sănătate. Medicii suceveni au venit cu propuneri foarte bune care vor fi incluse în noua legislaţie aflată acum într-o fază de accelerare. Lucrăm la textul legii, iar în curând vom ieşi la o dezbatere publică, cu mai multe informaţii în acest domeniu”, a spus Ladislau Ritli, în cadrul conferinţei de presă susţinută la Spitalul Judeţean “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Totodată, ministrul Sănătăţii s-a arătat plăcut surprins de felul în care arată acum cea mai mare unitate spitalicească din judeţul Suceava: “Surpriza este extraordinară văzând această unitate sanitară care s-a dezvoltat extrem de dinamic şi vizibil în ultimii ani, lucru care contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei din judeţul Suceava”, a apreciat Ladislau Ritli.


Intră acum și în grupul de