Bataie cu batele si cu cutitele, intre vecini, la finele săptămânii, in localitatea Arbore


Intră acum și în grupul de

Circ cât casa, la asta au asistat vineri seară locuitorii din Arbore, judeţul Suceava, după ce doi vecini s-au luat la bătaie cu parii şi cu cuţitele din dotare.

Conform datelor pe care le deţinem, totul a început vineri în jurul orelor 18:00, când, un localnic de 36 de ani, încălzit bine de aburii alcoolului consumat înainte, a intrat în curtea vecinului său de 32 de ani având asupra sa un cuţit pentru a-i cere socoteală cu privire la unele neînţelegeri mai vechi.

În calea agresorului a apărut soţia vecinului care a încercat să aplaneze bătaia ce stătea să înceapă dar s-a trezit cu un par în cap şi o tăietură zdravănă în zona palmei drepte.

După atac agresorul s-a retras în curtea s-a dar soţul femeii lovite, în ajutorul căruia a sărit şi un localnic de 38 de ani, au mers în curtea locuinţei acestuia şi au început să-i aplice o lectie de corecţie lovindu-l cu un par din lemn în zona capului, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuţi.

“Cercetările continuă faţă de primul agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port ilegal de arme albe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar față de ceilalţi doi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port ilegal de arme albe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniștii publice, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de