In postul Pastelui, batran injunghiat cu o surubelnita de un septuagenar, pe terasa unui bar din Ilisesti


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 61 de ani din localitatea Ilişeşti, judeţul Suceava, a avut nevoie de îngrijirile de specialitate ale medicilor din cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava după ce a fost înjunghiat la finele săptămânii, de un septuagenar din comună, pe terasa unui bar.

Potrivit poliţiştilor Secţiei Rurale nr.9 Moara, victima s-a întânit cu agresorul, în vârstă de 72 de ani şi fiul acestuia pe terasa magazinului din comună unde au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat la masa la care se aflau a izbucnit o dispută verbală pe care septuagenarul a rezolvat-o lovindu-l pe bătrân cu pumnul în faţă.

După incident băiatul agresorului şi-a luat tatăl de la terasă şi l-a condus la domiciliu care se află la o distanţă de circa 50 de metri faţă de locul unde s-a petrecut totul.

Din păcate “acesta a revenit singur pe terasa magazinului și a început să provoace scandal și să continue să o lovească cu pumnii pe victimă după care a scos din buzunar o șurubelniță înjunghiind-o în zona spatelui” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Pe terasa magazinului se aflau alte circa 10 persoane, dar potrivit sursei citate, “nimeni nu a intervenit, mare parte dintre acestea fiind indignate de cele petrecute, motiv pentru care au plecat pe moment de la fața locului”.

Polițiștii l-au identificat pe agresor pe drum, când se întorcea acasă iar cu ocazia controlului corporal asupra acestuia au fost găsite un cuțit tip briceag, cu lama în lungime de 7 cm și mânerul în lungime de 8 cm, precum și o șurubelniță cu mâner de culoare roșie în lungime de 9 cm și partea metalică de 6 cm.

Victima a fost transportată de către ambulanță la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost acordate îngrijiri medicale în cauză s-a întocmit dosar penal față de septuagenar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice și portul fără drept al cuțitului în locuri publice”.


Intră acum și în grupul de