Avarii in judet la reteaua electrica, in urma caderilor de zapada


Intră acum și în grupul de

Căderile importante de zăpadă au produs, luni, avarii în judeţ în sistemul de alimentare cu energie electrică. Potrivit prefectului de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, echipele E-on Moldova au intervenit operativ, în prezent înregistrându-se 12 localităţi nealimentate, defecţiunile urmând a fi remediate în cursul zilei.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai spus că a dispus, duminică, instituirea restricţiei de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 3,5 tone şi totodată s-a luat măsura închiderii drumului naţional DN17A Câmpulung Moldovenesc – Ratoş pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi judeţene, pentru deblocarea autovehiculelor din trafic, îndepărtarea arborilor căzuţi pe partea carosabilă sau pe autoturisme.

Prefectul a menţionat că la intervenţiile din teren au participat 51 angajaţi ai ISU Suceava, 47 de jandarmi, 106 angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Suceava, 40 de angajaţi din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, iar din cadrul Comitetelor locale pentru Situaţii de Urgenţă de la primării au intervenit 193 de persoane.

Acţiunile echipelor au fost asigurate cu 145 de mijloace specifice de intervenţie, a mai spus Popesu. „În prezent se intervine pentru îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe partea carosabilă, traficul feroviar şi aerian se desfăşoară în condiţii normale, echipele de intervenţie ale E-on sunt în teren pentru remedierea avariilor”, a mai spus Sorin Arcadie Popescu.


Intră acum și în grupul de