Familie de batrani, lasata fara banii stransi la ciorap, de o tanara necunoscuta


Intră acum și în grupul de

O familie de bătrâni din localitatea Berchişeşti, judeţul Suceava, a rămas înaintea Sărbătorilor Pascale fără banii strânşi cu greu la ciorap, după ce au primit vizita unei tinere necunoscute.

Lucrătorii Secţiei Rurale nr. 10 Păltinoasa au fost sesizaţi de cele întâmplate, pe parcursul zilei de miercuri, chiar de capul familiei în vârstă de 85 de ani. Acesta le-a povestit poliţiştilor că banii au dispărut, după ce victimele au fost vizitate de o tânără necunoscută care a solicitat de lucru în gospodărie.

Într-un moment de neatenţie din partea soţiei bătrânului, fata a sustras de sub o pernă, un ciorap în care se afla suma de 3.000 lei.

Şi obiectele bisericeşti sunt atractive pentru hoţi în Săptămâna Mare. Miercuri seară, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un localnic de 29 de ani, cu privire la faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute, prin spargerea unui geam de la portiera stângă spate, i-au sustras din autoturismul proprietate personală, parcat în faţa unui hotel din Suceava, o geantă cu obiecte de cult, o cruce şi 2 cărţi bisericeşti, valoarea prejudiciul fiind de circa 200 lei.

În ambele cazuri au fost dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de