Doua familii, implicate intr-un grav accident de circulatie petrecut in comuna Darmanesti. 11 persoane au fost victime ale accidentelor de circulatie, in a doua zi de Paste (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Două familii au fost implicate, luni după-amiază, într-un grav accident de circulaţie înregistrat pe raza localităţii Dărmăneşti, judeţul Suceava, pe una dintre principalele artere de circulaţie rutieră.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc pe DN 2 după ce două autoturisme (ambele marca VW Golf) s-au ciocnit frontal. Într-una dintre ele se aflau doi soţi de 43 şi 48 de ani însoţiţi de fata lor de 14 ani, iar în cealaltă maşină doi bunici de 80 şi respectiv 76 de ani, împreună cu nepotul lor de 12 ani.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului urmează să stabilească cu exactitate motivele producerii accidentului şi cine se face vinovat de el, dar impactul dintre autovehicule a fost unul deosebit de puternic, şoferul de 80 de ani rămânând încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, iar toate celelalte persoane din ambele mijloace de transport au suferit leziuni grave.

Primul ajutor a fost dat victimelor de echipajul SMURD al Detaşamentului de pompieri Suceava, în ajutorul căruia au venit încă două ambulanţe şi echipajul SMURD al Detaşamentului Rădăuţi.

Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate.

Tot în a doua zi de Paşte, un accident de circulaţie a avut loc şi în localitatea Dumbrăviţa, judeţul Suceava, din cauza vitezei excesive şi a neatenţiei de moment din partea conducătorilor auto. În urma coliziunii dintre două autovehicule, cinci persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, la locul accidentului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Fălticeni pentru descarcerarea victimei şi acordarea primului ajutor medical. Toate persoanele din cele două maşini, cu vârste cuprinse între 37 şi 75 de ani au fost transportate cu ajutorul ambulanţelor la Spitalul municipal Fălticeni.


Intră acum și în grupul de