Ucisa cu salbaticie la Dolhasca, in noaptea Vinerii Mari


Intră acum și în grupul de

Crimă cu sânge rece în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava, în noaptea Vinerii Mari, când o femeie de 54 de ani a fost omorâtă în bătaie de concubinul ei de 71 de ani.

Cele întâmplate au ajuns la urechile poliţiştilor sâmbătă dimineaţă, în jurul orelor 09:00, aceştia demarând imediat cercetările. Ancheta a stabilit că femeia trăia împreună cu criminalul de aproape trei ani de zile în locuinţa acestuia, perioadă în care au avut loc numeroase scandaluri.

Când organele de ordine au verificat gospodăria bărbatului, au găsit victima într-o anexă a acesteia prezentând multiple leziuni la nivelul feţei, gâtului şi a corpului, iar pe criminal lângă corpul neînsufleţit al femeii în stare avansată de ebrietate.

Bătrânul a fost reţinut şi dus la audieri, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, victima fiind lovită cu sălbăticie de multiple ori cu corpuri contondente, urmele indicând că pe lângă bătaia aplicată, omul şi-a strâns concubina şi de gât.

„Necropsia a concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a putut datora insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutive hemoragiei intracraniene ca urmare a unui politraumatism cu fracturi faciale şi costale, iar concluziile definitive vor fi înaintate după efectuarea examenelor complementare la finalizarea raportului de constatare medico-legală”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu suspectul în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de