De miercuri, sucevenii au liber la miscare pe pista de atletism a stadionului Areni


Intră acum și în grupul de

Sucevenii dornici să facă mişcare vor avea din nou acces pe pista de atletism a stadionului Areni, începând de miercuri, 18 aprilie a.c., a declarat pentru NewsBucovina.ro, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.

Potrivit acestuia, până în data de 1 mai 2012, stadionul va fi deschis între orele 08.00-20.00, iar din data de 1 mai, acesta va funcţiona în intervalul orar 08.00-21.00, urmând ca din 15 mai să fie deschis între orele 08.00-22.00.

„Pentru un mai bun control, intrarea se va face pe stadionul Areni pe la poarta numărul trei. Rugămintea mea către cei care vor veni la stadion este să nu consume seminţe, sau băuturi alcoolice în incinta acestei locaţii. O patrulă a poliţiei locale va supraveghea constant stadionul municipal. Deopotrivă, fac un apel către sucevenii care vor veni la alergat, să folosească pista de atletism şi să nu intre pe gazon. De asemenea, cer înţelegere din partea cetăţenilor, în momentul în care pe stadion se vor desfăşura campionatele sportive”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Lucian Harşovschi.

El a mai transmis că stadionul Areni va rămâne deschis sucevenilor până în luna octombrie, urmând ca orarul să se modifice în funcţie de lumina de afară.


Intră acum și în grupul de