Prinsi cu tigari in spate de politistii de frontiera, chiar in noaptea Vinerii Mari


Intră acum și în grupul de

Sărbătorile Pascale nu i-a determinat pe traficanţii de ţigări să-şi întrerupă activitatea. Ba mai mult, chiar în Vinerea Mare, doi contrabandişti au fost prinşi de organele de ordine cu ţigările în spate, pe când încercau să le introducă în ţară.

Potrivit datelor pe care le deţinem, în jurul orelor 20:00, pe timpul executării unei misiuni specifice, politistii de frontiera din cadrul SPF Brodina au observat la aproximativ 1.200 de metri de frontiera de stat, două persoane care se deplasau dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând în spate colete voluminoase.

“Lucrătorii noştri au procedat la urmărirea persoanelor în cauză reuşind reţinerea a două persoane de sex masculin, una de 30 iar cealaltă de 20 de ani, ambele domiciliate în comuna Brodina, iar la cercetarea terenului, au fost descoperite două colete voluminoase ce conţineau aproape 3.500 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană”, ne-a declarat comisar Ilie Poroch, purtător de cuvânt în cadrul STPF Suceava.

Cei doi contrabandişti s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 35.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.


Intră acum și în grupul de