Premii de 30.000 de lei, acordate la concursul scolar de matematica si limba romana, organizat de Colegiul National „Stefan cel Mare” din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Concursul anual de matematică şi limba română organizat de Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din municipiul Suceava şi aflat sub coordonarea Asociaţiei Profesioniştilor cu acelaşi nume se va bucura şi în acest an de premii consistente.

În acest sens, potrivit conducerii administraţiei publice locale sucevene, a fost încheiat un parteneriat între prestigioasa unitate educaţională şi Primăria oraşului prin care de la bugetul local va fi acordată suma de 30.000 de lei pentru premierea câştigătorilor.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, edilul şef, Ion Lungu, a declarat că „suma acordată în acest an de Primăria Suceava este echivalentă cu celelalte oferite în ediţiile precedente ale concursului, unul de elită care a devenit o tradiţie pentru oraşul nostru”.

Concursul se adresează elevilor cu rezultate deosebite la matematică şi limba română din clasele V – VIII, iar premierea va avea loc pe data de 1 Iunie, când se serbează şi Ziua Internaţională a Copilului.


Intră acum și în grupul de