Batran lasat fara o avere în doar cateva ore pe cand era plecat de la domiciliu


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de aproape 80 de ani din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, judeţul Suceava, a rămas fără aproape o avere pentru mulţi dintre oameni, strânsă de victimă pe parcursul a mai multor ani, în doar trei ore cât a lipsit de acasă.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, totul s-a petrecut pe parcursul zilei de vineri când, conform declaraţiilor victimei, în intervalul orar 12:00 – 15:00 bătrânul a fost plecat de la domiciliu.

La întoarcere acesta a observat că din casă i-au dispărut aproape 140 de milioane de lei vechi, bani pe care îi pătra în două cutii, una aflată sub masă iar cealaltă pe sobă.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperării prejudiciului, poliţiştii introducând prima dată în cercul de suspecţi posibilitatea ca furtul să fie făcut de un neam de-al bătrânului sau o cunoştinţă apropiată care avea cunoştinţă de existenţa banilor şi locul unde sunt păstrăţi aceştia deoarece autorii faptei nu au răscolit bunurile din casă iar în locuinţă s-a pătruns cel mai probabil folosindu-se chei potrivite.


Intră acum și în grupul de