Hoti de cupru, prinsi de politisti, in urma unei sesizari venita de la un centru de colectare fier vechi


Intră acum și în grupul de

Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, duminică după-amiază, de L.Iuliana, administratora unui centru de colectare fier vechi din localitate despre faptul că 4 persoane s-au prezentat la acest centru oferind spre vânzare circa 55 de kg cupru lițat, a cărui proveniență nu a putut fi justificată.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, cantitatea de cupru provine din arderea mai multor cabluri, activitate ce s-a desfăşurat pe malul drept al râului Moldova, mai exact în zona Pârâul Morii din Câmpulung Moldovenesc”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Puţin mai târziu, au fost identificate şi cele patru persoane, fiind vorba de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, doi din Valea Moldovei şi doi din comuna Suceviţa, judeţul Suceava.

„Cantitatea de cupru a fost lăsată în custodie la centrul de colectare până la definitivarea cauzei, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii provenienței cantității de cupru precum și a participației celor în cauză la comiterea vreunei fapte penale”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de