Suceveanca de 55 de ani, batuta cu salbaticie chiar de fratele ei, in timp ce dormea


Intră acum și în grupul de

O femeie de 55 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, după ce a fost bătută cu sălbăticie chiar de fratele ei, în timp ce dormea.

Potrivit IPJ Suceava, iniţial, victima s-a prezentat, luni în jurul orelor 03:00, la sediul Secției de Poliție Burdujeni prezentând la nivelul feței și a capului leziuni vizibile și care a declarat că în timpul noptii, pe când dormea, a fost lovită cu pumnii și picioarele de către fratele său de 50 de ani, cei doi locuind în același imobil.

„Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ocazie cu care a fost diagnosticată cu traumatisme multiple cranico cerebrale şi faciale și multiple contuzii ale masivului facial”, urmând ca pe parcursul zilei de luni să fie supusă și altor investigații medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni față de fratele victimei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de