USL Suceava spera sa castige 20 de locuri în Consiliul Judetean si 12 locuri în Consiliul Local al municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, luni, că USL estimează că va câştiga în judeţul Suceava majoritatea în Consiliul Judeţean şi că va avea, în urma alegerilor locale, 20 de consilieri judeţeni şi postul de preşedinte al Consiliului Judeţean, din cele 37 de locuri de consilieri judeţeni.

Nechifor a spus că în ceea ce priveşte Consiliul Local Suceava, USL estimează că va câştiga 12 locuri din cele 23 de locuri de consilier local. PSD Suceava a anunţat, luni, şi candidaţii propuşi pentru funcţia de consilier local din partea social-democraţilor.

Astfel, pe listă se vor afla medicul Tiberius Brădăţan, din cadrul UPU al SJU Suceava, care a anunţat că îşi propune să promoveze un proiect de sănătate prin educaţie, astfel încât oamenii să fie educaţi astfel încât să nu ajungă să se îmbolnăvească, iar un alt proiect este de atragerea, la Suceava, de cadre medicale calificate superior.

Un alt candidat al PSD Suceava pentru CL este Eugen Girigan, fost subprefect, care a fost şi director al Societăţii de drumuri şi poduri a CJ Suceava.

Pe lista PSD va candida şi Cornel Grosar, care se va ocupa în special cu realizarea zonei industriale a municipiului.

Totodată, vor mai candida Geniloni Sfeclă, Gavril Varvara, Doiniţa Cocriş sau Cristian Boberschi.

Echipa PSD care va merge in CL Suceava va fi coordonată de preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu.


Intră acum și în grupul de