Batrana de 73 de ani din Rasca, lovita cu masina si abandonata pe marginea drumului de un tanar de 24 de ani


Intră acum și în grupul de

Victima unui accident de circulaţie provocat duminică, de un tânăr de 24 de ani, o bătrână de 73 de ani din comuna Râşca, judeţul Suceava, a fost abandonată în stare de inconştienţă pe marginea drumului de conducătorul auto care a fugit de la faţa locului.

Femeia a fost găsită pe DJ 155A, în jurul orelor 20:30, de nişte trecători care au sunat de urgenţă la 112. Ambulanţa a transportat-o pe bătrână la Spital Municipal Fălticeni de unde, în jurul orei 03:00, a fost trimisă la Spitalul Județean Bacău, cu diagnosticul de comă gradul IV.

“Cu ocazia cercetărilor, pe DJ 155A, în locul care a fost găsită victima au fost identificate două urme de frânare precum și o pată de sânge pe sensul de deplasare Slătioara – Râșca. În urma continuării verificărilor, s-a stabilit că bătrâna a fost victima unui accident rutier, produs pe raza localităţii de domiciliu iar suspectul de comiterea incidentului a fost identificat în persoana unui tânăr de 24 ani, din comună”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Pe lângă faptul că a fugit de la locul faptei, conducătorul auto a încercat să ascundă maşina în speranţa că nu se va afla cine e vinovatul, autovehiculul fiind găsit de poliţişti la o distanţă de 15 km de localitatea Slătioara, pe un drum forestier, parcat în apropiere de Schitul Măgura.

“Faţă de autor s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de