Fiul lui Florin Calinescu, Luca, s-a sinucis la Praga! Afla ce s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Luca Călinescu avea 24 de ani şi se afla în capitala Cehiei, unde filma pentru un proiect cinematografic, un scurt metraj. El era asistent de producţie la un film.

Se pare că Luca era depresiv.

Surse din anturajul omului de televiziune Florin Călinescu spun că acesta încearcă să obţină acum aprobare pentru o slujbă religioasă pentru Luca, dat fiind că se ştie că sinucigaşii nu pot avea una.

Trupul neînsufleţit va fi repatriat în zilele următoare.

Fiul cel mic al lui Florin Călinescu era student la “John Moores University” din Liverpool, unde studia filmul, şi era implicat in primul său proiect important. El a participat la cateva cursuri scurte de cinematografie la universitatea pe care a absolvit-o fratele său, caruia i-a facut şi un filmuleţ de prezentare.

“Îi cresc altfel. Nu-mi place să-i laud, îi las pe alţii să o facă. De fiul meu cel mare au vorbit oameni valorosi (n.r. – Paul Mccartney). Sper să reuşească şi asta mic, Luca. O să facă parte dintr-o echipă internaţională care va turna o coproducţie in Praga”, spunea Florin Călinescu, despre fiii săi.

Viaţa actorului pare a fi urmărită de ghinion. În martie 2005, Florin Calinescu si-a pierdut sotia, din cauza unei maladii necrutatoare – cancer la gat. Actrita Ana Maria Calinescu s-a stins chiar in ziua in care implinea 47 de ani si 27 de ani de casnicie.

In 2010, la diferenta de numai doua luni, Florin Calinescu si-a pierdut ambii parinti. Mama sa, Volina, a murit în Sãptãmîna Mare a Pastelui, din cauza cancerului, iar tatal sau, Ion Calinescu s-a prapadit la 81 de ani, rapus tot de un cancer.

Bãtrînul a avut un neg pe scalp, pe care l-a tãiat accidental, iar acesta s-a transformat într-o tu­mora.

Tatăl lui a fost înmormântat în acelaşi loc unde a fost îngropată prima fetiţă a lui Florin, care a murit, la cinci luni, fiind născută cu o boală incurabilă.

Sursa: Cancan.ro


Intră acum și în grupul de