Lungu atrage din nou atentia cu privire la calitatea lucrarilor la Centrul Traditiilor Populare din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Centrul Tradiţiilor Populare din municipiul reşedinţă de judeţ are toate şansele să fie finalizat înainte de termenul stabilit prin contract, lucrările desfăşurându-se în ritm alert. Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat încântat de situaţie, dar a ţinut să atragă din nou atenţia cu privire la calitatea lucrărilor.

În cadrul comandamentului susţinut marţi dimineaţă la sediul municipalităţii, edilul-şef al oraşului a solicitat dirigintelui de şantier asigurări cu privire la calitatea lucrărilor, solicitând prudenţă în viteza de execuţie a acestora pentru a nu afecta calitatea.

“La Centrul Tradiţiilor Populare lucrurile merg chiar nesperat de bine, construcţia fiind într-o stare avansată, iar acum urmează montarea centralei termice, dar am cerut asigurări în privinţa calităţii acestora şi am solicitat şi inspectorilor de specialitate din cadrul Primăriei să facă verificări la faţa locului pentru a nu exista nici o problemă ulterior”, a declarat Ion Lungu.

Nu la fel stau lucrurile şi în ce priveşte Centrul Cultural Bucovina ce se ridică pe locul fostei clădiri a cinematografului “Modern”. În acest caz, şeful administraţiei publice locale a solicitat suplimentarea numărului de muncitori pentru avansarea şantierului.


Intră acum și în grupul de